Wiertz Bijen Antiekwas diverse kleuren 2,5 liter en 5 liter

Wiertz Bijen Antiekwas diverse kleuren 2,5 liter en 5 liter nieuw naast Wiertz Bijenwas nu dus ook de Antiekwas in 2,5 en 5 liter verpakking..

Wiertz Antiekwas 2,5 liter in wit, bruin, licht bruin, honing/loog, geel, withe wash. Voor restauratie en onderhoud van al uw oude en antieke meubels. Geeft een natuurlijke bescherming en verzorging aan al uw ongelakte meubels en houten vloeren. Uitermate geschikt voor het bijkleuren van uw hout. Aanbevolen door gerenommerde antiquairs. Wiertz antiekwas aanbrengen met een zachte doek of kwast, goed laten inwerken (drogen) dan met een zachte pluisvrije doek of natuurborstel nawrijven (in de richting van de houtnerf), tot een mooie warme glans ontstaat. Inhoud 2,5 liter ook verkrijgbaar in 380ml en 5 liter verpakking.

Klik hier om ze te bestellen 

wiertz-bijenwas

 

Ook verkrijgbaar in kleinverpakking 380ml en nu dus ook in 2,5  5 liter

wiertz-product-van-de-maand

 

Wiertz Bijenwas volgens grootmoeders recept.

Wiertz Bijenwas bestaat niet sinds vandaag of gisteren. Nee, het oude recept is afkomstig uit grootmoeders tijd. Door de enorme ervaring, van vader M.Wiertz (1922-†1994) die hij in 50 jaar heeft op gedaan, en heeft door gegeven aan zijn zoon N.Wiertz, is dit recept alleen nog maar verbeterd, aan de aanpassingen van de tegenwoordige milieu voorwaarden.
Er komt hier beslist veel vakmanschap aan te pas. Dit kostbare product bevat dan ook
het “Apothekers” etiket.